Pravila o privatnosti

Datum stupanja na snagu: 18. siječnja 2019


FoShan Land Lighting Co., Ltd ("mi", "mi" ili "naš") upravlja web stranicom hr.land-lighting.com (u daljnjem tekstu "Usluga").

Ova vas stranica informira o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu Uslugu i odabirima koji ste povezani s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima. Ako u ovim Pravilima o privatnosti nije drugačije definirano, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, kojima se može pristupiti s hr.land-lighting.com

Definicije

  • Servis

    Usluga je web mjesto hr.land-lighting.com kojim upravlja FoShan Land Lighting Co., Ltd

  • Osobni podaci

    Osobni podaci podrazumijevaju podatke o živom pojedincu koji se mogu identificirati iz tih podataka (ili iz tih i drugih podataka ili u našem posjedu ili koji će vjerojatno doći u naše vlasništvo).

  • Podaci o upotrebi

    Podaci o upotrebi su podaci prikupljeni automatski ili generirani uporabom Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).

  • Kolačići

    Kolačići su male datoteke pohranjene na vašem uređaju (računalu ili mobilnom uređaju).

  • Upravitelj podataka

    Pod upravljačem podacima podrazumijeva se fizička ili pravna osoba koja (bilo sama, bilo zajedno ili zajedno s drugim osobama) određuje u koje svrhe i na koji način se obrađuju ili trebaju obraditi bilo koji osobni podaci.

    U svrhu ovih Pravila o privatnosti, mi smo kontrolor podataka vaših osobnih podataka.

  • Obrađivači podataka (ili pružatelji usluga)

    Obrađivač podataka (ili davatelj usluga) znači bilo koja fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime voditelja obrade podataka.

    Možemo koristiti usluge različitih pružatelja usluga kako bismo učinkovitije obrađivali vaše podatke.

  • Subjekt podataka (ili korisnik)

    Subjekt podataka je svaka živa osoba koja koristi našu Uslugu i koja je predmet Osobnih podataka.

Prikupljanje i korištenje podataka

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta podataka u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše Usluge, možda ćemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za vas ili vas identificirati ("Osobni podaci"). Podaci koji mogu osobno identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

  • Email adresa

  • Kolačići i podaci o upotrebi

Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje biltena, marketinških ili promotivnih materijala i drugih informacija koje bi vas mogle zanimati. Možete se odjaviti od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas kontaktirajući nas.

Podaci o upotrebi

Također možemo prikupljati podatke o načinu pristupa i korištenja Usluge ("Podaci o upotrebi"). Ovi podaci o upotrebi mogu sadržavati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranice, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Podaci o praćenju i kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj Usluzi i imamo određene podatke.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se u vaš preglednik šalju s web mjesta i pohranjuju na vašem uređaju. Ostale tehnologije praćenja također se koriste kao što su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje podataka te za poboljšanje i analizu naše Usluge.

Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

Primjeri kolačića koje koristimo:

  • Kolačići sesije. Za upravljanje našom uslugom koristimo sesijske kolačiće.

  • Preference Cookies. Preferencijalne kolačiće koristimo da bismo zapamtili vaše postavke i razne postavke.

  • Sigurnosni kolačići. U sigurnosne svrhe koristimo sigurnosne kolačiće.

Korištenje podataka

FoShan Land Lighting Co., Ltd koristi prikupljene podatke u razne svrhe:

  • Pružanje i održavanje naše usluge

  • Da vas obavijestim o promjenama naše Usluge

  • Omogućiti vam sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kada to odlučite

  • Pružanje korisničke podrške

  • Prikupiti analizu ili dragocjene informacije kako bismo mogli poboljšati našu Uslugu

  • Za praćenje korištenja naše Usluge

  • Otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema

  • Da bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i općenite informacije o drugoj robi, uslugama i događajima koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili za koje ste se raspitali, osim ako niste odlučili da nećete primati takve informacije

Pravni temelj za obradu osobnih podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Ako potječete iz Europskog gospodarskog prostora (EEA), pravna osnova FoShan Land Lighting Co., Ltd za prikupljanje i upotrebu osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem ih prikupljamo.

FoShan Land Lighting Co., Ltd može obrađivati vaše osobne podatke jer:

  • Moramo izvršiti ugovor s vama

  • Dali ste nam dopuštenje za to

  • Obrada je u našem legitimnom interesu i nije poništena vašim pravima

  • Da se poštuje zakon

Zadržavanje podataka

FoShan Land Lighting Co., Ltd će zadržati vaše Osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše Osobne podatke u onoj mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo udovoljili našim zakonskim obvezama (na primjer, ako moramo zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.

FoShan Land Lighting Co., Ltd također će zadržati podatke o upotrebi za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi obično se čuvaju kraće vrijeme, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše Usluge ili smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vrijeme.

Prijenos podataka

Vaši se podaci, uključujući osobne podatke, mogu prenijeti na računala koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili neke druge državne vlasti i održavati na njima, gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

Ako se nalazite izvan Kine i odlučite nam dostaviti podatke, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Kinu i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ova Pravila o privatnosti, nakon čega slijedi podnošenje takvih podataka, predstavlja pristanak na taj prijenos.

FoShan Land Lighting Co., Ltd će poduzeti sve korake koji su razumno potrebni kako bi osigurao da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i neće se izvršiti prijenos vaših osobnih podataka u organizaciju ili zemlju, osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost podataka. vaše podatke i ostale osobne podatke.

Otkrivanje podataka

Poslovna transakcija

Ako je FoShan Land Lighting Co., Ltd uključen u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu predmetom različitih pravila o privatnosti.

Otkrivanje podataka za provođenje zakona

U određenim okolnostima od FoShan Land Lighting Co., Ltd će se možda zatražiti da otkrije vaše Osobne podatke ako to nalaže zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih vlasti (npr. Suda ili vladine agencije).

Pravni zahtjevi

FoShan Land Lighting Co., Ltd može otkriti vaše Osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za:

  • Poštivanje zakonske obveze

  • Za zaštitu i obranu prava ili vlasništva FoShan Land Lighting Co., Ltd

  • Da bi se spriječile ili istražile moguće nepravde u vezi sa Uslugom

  • Da bi zaštitili osobnu sigurnost korisnika Usluge ili javnosti

  • Za zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka važna nam je, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Naša pravila o signalima "Ne prati" prema Kalifornijskom zakonu o internetskoj zaštiti (CalOPPA)

Ne podržavamo Ne prati ("DNT"). Ne prati (Ne prati) je postavka koju možete postaviti u svom web pregledniku kako biste obavještavali web stranice da ne želite da ih pratite.

Do Not Track možete omogućiti ili onemogućiti posjetom stranici Postavke ili Postavke vašeg web preglednika.

Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. FoShan Land Lighting Co., Ltd želi poduzeti razumne korake kako bi vam omogućio da ispravite, izmijenite ili ograničite upotrebu svojih osobnih podataka.

Ako želite biti informirani o tome koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da se oni uklone iz naših sustava, kontaktirajte nas.

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

  • Pravo na pristup ili informacije koje imamo o vama. Kad god je to moguće, možete pristupiti ili zatražiti brisanje svojih Osobnih podataka izravno u odjeljku postavki računa. Ako ne možete sami izvršiti ove radnje, kontaktirajte nas da vam pomognemo.

  • Pravo ispravljanja. Imate pravo na ispravljanje podataka ako su netočni ili nepotpuni.

  • Pravo na prigovor. Imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka.

  • Pravo ograničenja. Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka.

  • Pravo na prijenos podataka. Imate pravo dobiti kopiju podataka koje imamo o vama u strukturiranom, strojno čitljivom i često korištenom formatu.

  • Pravo na povlačenje pristanka. Također imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku kada se FoShan Land Lighting Co., Ltd oslanjao na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

Imajte na umu da ćemo od vas možda zatražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve.

Imate pravo podnijeti žalbu Upravi za zaštitu podataka na naše prikupljanje i upotrebu vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti treće strane tvrtke i pojedince da olakšaju pružanje naše usluge ("Pružatelji usluga"), pružaju uslugu u naše ime, pružaju usluge povezane s uslugom ili nam pomažu u analizi kako se naša usluga koristi.

Te treće strane imaju pristup vašim Osobnim podacima samo da bi izvršavale ove zadatke u naše ime i dužne su ih ne otkrivati ili koristiti u bilo koje druge svrhe.

Analitika

Da bismo pratili i analizirali upotrebu naše usluge, možemo koristiti neovisne dobavljače usluga.

  • Google Analytics

    Google Analytics usluga je web analitike koju nudi Google koja prati i izvještava o prometu na web mjestu. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadzor korištenja naše usluge. Ti se podaci dijele s ostalim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.

    Možete onemogućiti stavljanje svojih aktivnosti na usluzi na raspolaganje Google Analyticsu instaliranjem dodatka za preglednik za isključivanje Google Analytics. Dodatak sprečava JavaScript usluge Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) da s uslugom Google Analytics dijeli podatke o aktivnostima posjeta.

    Za više informacija o Googleovoj praksi privatnosti posjetite web stranicu Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Ponovni marketing u ponašanju

FoShan Land Lighting Co., Ltd koristi usluge remarketinga za oglašavanje na web lokacijama trećih strana nakon što ste posjetili našu Uslugu. Mi i naši nezavisni dobavljači koristimo kolačiće za informiranje, optimizaciju i posluživanje oglasa na temelju vaših prošlih posjeta našoj Usluzi.

  • Google Ads (AdWords)

    Uslugu ponovnog marketinga za Google Ads (AdWords) pruža Google Inc.

    Možete isključiti Google Analytics za prikazno oglašavanje i prilagoditi oglase na Google prikazivačkoj mreži posjetom stranici postavki Google Adsa: http://www.google.com/settings/ads

    Google također preporučuje instaliranje dodatka za preglednik za isključivanje Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - za vaš web preglednik. Dodatak za preglednik za isključivanje Google Analyticsa pruža posjetiteljima mogućnost da spriječe prikupljanje i upotrebu njihovih podataka od strane Google Analytics.

    Za više informacija o Googleovoj praksi privatnosti posjetite web stranicu Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Veze do ostalih web mjesta

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web mjesta kojima ne upravljamo mi. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.

Dječja privatnost

Naša se služba ne obraća nikome mlađem od 18 godina („Djeca“).

Svjesno ne prikupljamo podatke koji otkrivaju identitet osobe mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo objaviti naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i "datum stupanja na snagu" na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Preporučujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas:

  • E-poštom: land3@land-lighting.com


Višestruko gimbalno svjetlo Ugradno kućište LED zidna svjetiljka za kupaonicu Trag svjetla i pribora LED kupaonica ogledalo kabineta
Autorsko pravo © 2019 FoShan Land Lighting Co., Ltd. Adresa: XinSan Rd. XiebianVillage, grad Dan Zao, okrug Nanhai, 528216 Foshan City, Guangdong, Kina E-pošta: land3@land-lighting.com